Support

Here are some of the support questions our customers have asked. Please contact us if you are a current customer or you have any questions or support issues.

  1. Do I need WordPress in order to make Adult Affiliate CMS work?.
    Answer: No. Adult Affiliate CMS comes with the latest WordPress.
  2. Can I update to the latest WordPress if there is an update?
    Answer: No. Not before checking with us to make sure there are no conflicts. We will provide you a patch to a latest update of WordPress.
  3. Can Adult Affiliate CMS handle alot of content?
    Answer: Yes. It has been tested with over 10,000 images and 3000 video sets in heavy trafficked sites.
  4. Can I run Adult Affiliate CMS on a Windows Web Server?
    Answer: No. Adult Affiliate CMS only works on a unix server running Apache.
  5. Can i customize the theme of Adult Affiliate CMS?
    Answer: Yes. Adult Affiliate CMS works just like any other WordPress Theme.
  6. Does Adult Affiliate CMS work with ALL affiliate programs?
    Answer: Yes. You simply tell the program the links you want to provide and it replaced the affiliate code automatically.
  7. Can I install additional plugins?
    Answer: Yes. As long as you know how to modify the theme to make them work.
  8. Is the code open?
    Answer: Yes. Except for couple of files which control the affiliate system.

 

 

Buy now

Buy the simplest to install, use and customize affiliate content management system using WordPress!

Click to buy now


Live demo

Do you need a test drive? See a LIVE demo of our software:

See live demo


Partners

CCBillDHDMediaEpoch